Binance, Bu 12 Altcoin İçin Duyuru Yaptı: Fiyat Sıçradı!

En büyük kripto para borsası olan Binance, haftanın son işlem gününde önemli duyurular yaptı. Özellikle Illuvium (ILV) marjin listelemesi dikkat çekti. Ayrıca birkaç altcoin çiftinin kaldırılacağını belirtti. İşte detaylar…

Binance, ILV için duyuru yaptı

Binance Futures, kısa süre önce yaptığı bir duyuru ile alım satım repertuarına en son eklediği USDⓈ-M ILV kalıcı vadeli işlem sözleşmesini tanıttı. Yeni kontrat 10 Kasım 2023’te TSİ 19:30’da yayına girecek ve yatırımcılara pozisyonlarını 50 kata kadar büyütme fırsatı sunacak. USDⓈ-M ILV kalıcı vadeli işlem sözleşmesi ile ilgili bazı önemli ayrıntılar aşağıda yer alıyor:

  • Dayanak Varlık: ILV
  • Uzlaşma Varlığı: USDT
  • Tik Boyutu: 0.01
  • Üst Sınır Fonlama Oranı: +%2,00 / -%2,00
  • Fonlama Ücreti Sıklığı: Her Dört Saatte Bir
  • Maksimum Kaldıraç: 50x
  • İşlem Saatleri: 7/24
  • Çoklu Varlık Modu: Desteklenir

Ayrıca sözleşmede lansman sırasında maksimum fonlama oranı +%2,00 / -%2,00’dir ve fonlama ücreti ödemesi her dört saatte bir gerçekleşir. Ayrıca piyasa riski koşulları, fonlama ücretleri, tick boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç teminatı ve/veya sürdürme teminatı gereksinimleri dahil olmak üzere sözleşme özelliklerinde ayarlamalara yol açabilir.

Binance duyurusu, ILV fiyatını uçurdu

Illuvium, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edilmiş bir açık dünya fantezi savaş oyunudur. Genellikle Ethereum’daki ilk AAA oyun olarak lanse edilen Illuvium, bir dizi toplama ve ticaret özelliği aracılığıyla hem sıradan oyunculara hem de sıkı DeFi hayranlarına bir eğlence kaynağı sağlamayı amaçlıyor. Bu sırada verilere göre, Binance’den yapılan yukarıdaki duyurunun ardından ILV fiyatında önemli bir artış oldu. Kripto para birimi 88,44 dolardan 99,62 dolara yükselerek raporlama sırasında yüzde 12’lik bir artış kaydetti.

Illuvium dünyasında Illuvial olarak bilinen ve savaşta onları yenen oyuncular tarafından yakalanıp sağlıklarına kavuşturulabilen yaratıklar yaşıyor. O andan itibaren, oyuncunun koleksiyonunun sadık bir parçası haline gelirler ve Illuvium’un otomatik savaşçı oyununun bir parçası olarak diğer maceracılarla savaşırken kullanılabilirler. Oyun, açık dünya keşif oyunu ile PVP savaş oyunu arasında bir füzyondur. Oyuncular zamanlarını oyun dünyasının geniş alanlarını keşfederek veya güçlü canavarlardan oluşan takımlarını kurarak geçirebilirler.

Spot işlem çiftlerinde değişim

Diğer yandan bir duyuru daha geldi. Binance’te 10 altcoin çifti sabah saatlerinde delist oldu. Etkilenen spot işlem çiftleri arasında HIGH/BUSD, LINA/BUSD, LIT/BUSD, PAXG/BUSD, PROM/BUSD, PROS/BUSD, SXP/BUSD, VIDT/BUSD, WAVES/BUSD, XEC/BUSD ve XVS/BUSD bulunmakta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir