Çerez parasına 108 MP kamera! POCO M6 4G için tarih verildi

POCO, bütçe dostu akıllı telefon yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda çıkış yapan POCO M6 Pro için uygun fiyatlı bir alternatif sunulacak. POCO M6 4G olarak adlandırılacak cihazın 11 Haziran’da piyasaya sürüleceği açıklandı

POCO M6 4G 11 Haziran’da tanıtılacak

POCO M6 4G’nin bu yılın başlarında Çin’de piyasaya sürülen Redmi 13 4G’nin yeniden markalanmış bir versiyonu olması bekleniyor. X’te paylaşılan görüntü, telefonun üç renk seçeneğiyle geleceğini ortaya koydu. Tasarım olarak da Redmi 13 4G ile benzer olduğunu söyleyelim.

Duyurulan bazı önemli özellikler arasında 108 Megapiksel üçlü arka kamera kurulumu ve 90Hz yenileme hızına sahip 6.79 inç FHD+ ekran yer alıyor. MediaTek Helio G99 yonga setinden gücünü alacak akıllı telefon, 33W hızlı şarj desteğine sahip 5030mAh bataryadan beslenecek.

POCO; M6 4G’nin 6GB+128GB ve 8GB+256GB olmak üzere iki depolama konfigürasyonunda piyasaya sürüleceğini dile getirdi. 6GB’lık varyant için erken rezervasyon fiyatı 129 dolar olarak belirlenirken, 8GB’lık seçenek ise 149 dolardan başlıyor.

Tüm teknik özellikler henüz paylaşılmamış olsa da, M6 4G uygun fiyatlı orta seviye akıllı telefon pazarını karıştıracak gibi duruyor. Önümüzdeki hafta yapılması planlanan lansmanla birlikte, bütçe modeli hakkında daha fazla detay öğreneceğiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir