SON DAKİKA | Fenerbahçe’de seçim heyecanı! Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü’nde iki günü çok hareketli geçirecek, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı bugün itibariyle başladı. Sarı-lacivertli kulüpte başkanlık seçim heyecanı yaşanıyor

CANLI |

08:12 08 Haziran 2024

İBRA GÖRÜŞÜLECEK

İki gün sürecek olan seçimin ilk gününde; Yönetim Kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu okunacak ve mevcut Yönetim Kurulu Başkanı ile üyelerinin her bir dönem bakımından ayrı ayrı ibra edilmesi görüşülecek.

Gündemde yer alan maddelerin ardından sandık kurulları başkan ve üyelerinin seçimi yapılacak. Yarın ise Başkan ve Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Sicil Kurulu, Balotaj Kurulu ile Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu üyelerinin seçimleri olacak.

08:11 08 Haziran 2024

AZİZ YILDIRIM: F.BAHÇE TARİHİNE LEKE SÜRMEYECEĞİZ

Kongreyi kimin kazanacağının önemi olmadığını, kavga edilmemesi gerektiğini belirten Aziz Yıldırım, “Bu kongrenin sonunda kazananın Fenerbahçe olmasını diliyorum. Birkaç gündür ‘Aziz Yıldırım ve arkadaşları kavga çıkaracak’ diyorlar. 2018’de de aynı şeyleri söylüyorlardı ama hiçbir şey olmadı. Biz Fenerbahçe’nin tarihine leke sürmeyeceğiz. Kavga etmeyeceğiz, burada söylüyorum. Aziz Yıldırım, Ali Koç kazanmış önemli değil” ifadelerini kullandı.

08:11 08 Haziran 2024

ALİ KOÇ: “HER İHTİYACA 5 ALTERNATİF”

Ali Koç seçilmeleri halinde transferde izleyecekleri strateji hakkında da bilgi verdi. Başkan Koç, “Şu anda verebileceğim isim yok. Her ihtiyacımıza 5 tane profil belirliyoruz. 10’undan itibaren seçildiğimiz takdirde artık bu isimleri 1-2-3 tercihleri yapıp tekliflere başlayacağız. Biz bütün cephaneyi hocaya harcamadık. Çok iyi bir kadromuz var. 3-4 tane takviye ile çok daha iyi yapacağız. Bir de işin öbür tarafı var, oyuncuları tutmak. Astronomik bir şey olmadığı sürece oyuncu satmayı düşünmüyoruz” dedi.

08:11 08 Haziran 2024

46 BİN ÜYE

Seçimli genel kurul toplantısı, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek ve mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım yeni başkan olmak için yarışacak. İki aday da son günleri yoğun geçirirken, Genel kurula 46 bin 410 kongre üyesinin katılım hakkı bulunuyor.

Canlı Anlatım Özeti

  • İBRA GÖRÜŞÜLECEK
  • AZİZ YILDIRIM: F.BAHÇE TARİHİNE LEKE SÜRMEYECEĞİZ
  • ALİ KOÇ: “HER İHTİYACA 5 ALTERNATİF”
  • 46 BİN ÜYE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir