Uzman Görüşü: Bu 3 Altcoin Ağustos için En Sağlam Seçim!

Bitcoin de dahil olmak üzere kripto para piyasasının büyük bir kısmı geçtiğimiz günlerde ve haftalarda kayda değer kazançlar elde etti. Ancak, kripto uzmanı Ana Zirojevic’e göre hala 1 doların altında işlem gören bazı altcoinler, Ağustos’da yatırım yapmak için özellikle kazançlı fırsatları temsil edebilir. Bu bağlamda uzman, kripto dünyasını analiz ederek, Ağustos için en sağlam satın alma seçenekleri arasında olabilecek üç altcoin belirliyor.

İlk sıradaki altcoin: Ripple (XRP)

Son günlerder ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Blockchain firması Ripple arasındaki yasal savaş alanında bir çözüm beklentisi artıyor. Bu nedenle XRP etrafındaki duyarlılık iyimser bir hal aldı. Ayrıca, kripto uzmanı Dark Defender, yakında 1 dolar işaretini aşabileceğine inanıyor. Şimdilik XRP’nin fiyatı 0,61 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da son 24 saatte %4,36’lık bir değer artışını temsil ediyor. Son verilere göre altcoin önceki yedi günde %13,44’lük artış ve aylık grafikte %25,34’lük daha da önemli bir kazanç kaydetti.

XRP fiyat performans analizi. Kaynak: Dark Defender

İkinci sıradaki seçim: Based Brett (BRETT)

Bu arada, meme coin Based Brett (BRETT) kısa süre önce önemli bir direnç kırdı. Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe, 0,075 ila 0,10 dolar arasındaki daha yüksek zaman dilimi destek bölgesi ile “0,125 dolar tuttuğu sürece” tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) ulaşabileceğine işaret etti. Yazı sırasında, BRETT 0.1426 dolar fiyatından işlem görüyordu. Bu da gün içinde %0,54’lük bir artışa işaret ediyor. Ayrıca altcoin, haftalık grafikte %16,86’lık daha önemli bir ilerleme kaydetti. En son verilere göre aylık performansı açısından BRETT %2,43’lük bir kazanç elde etti.

BRETT fiyat performans analizi. Kaynak: Michaël van de Poppe

Son sıradaki altcoin: OORT (OORT)

Ünlü kripto analisti Ali Martinez, Big Data’yı 2024-2025 için önemli bir trend olarak tanımlıyor. Bu bağlamda analist, OORT’un “5-15 kat büyüme potansiyeli ile” 0,20 ila 0,27 doları hedefleyebileceğini tahmin ediyor. Ali Martinez’e göre, OORT (OORT) “önemli yukarı yönlü potansiyele sahip gizli bir mücevher” olabilir. Şu anda, gizlilik, maliyet tasarrufu ve yapay zeka (AI) odaklı kolaylaştırılmış operasyonlar sunan merkezi olmayan bir bulut platformunun yerel tokeni, günlük zaman diliminde %2,88’lik bir büyüme, geçen hafta %21,64’lük bir artış ve önceki 30 gün boyunca %3,46’lık bir ilerleme olan 0,1562 dolardan el değiştiriyordu.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ve analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir