XRP, ADA ve O 21 Topluluk, Binance’in Duyurularını Takip Etmeli!

Küresel lider kripto para borsası Binance, 19 Haziran tarihli resmi duyurusunda, 28 Haziran’da USD-M ve COIN-M Vadeli İşlem sözleşmelerini başlatacağını duyurdu. Bu yeni sözleşmeler, mevcut USD-M ve COIN-M Vadeli İşlem sözleşmelerinin sona ermesi ve tesliminden birkaç saat sonra işlem görecek. İşte detaylar…

Binance, çeşitli altcoinlerle sözleşme oranlarını değiştiriyor

Küresel kripto para borsası Binance, 19 Haziran’da heyecan verici gelişmeleri duyurdu. Yeni çeyreklik vadeli işlem sözleşmeleri ve borç verme seçenekleri ekleyen Binance, aynı zamanda likidite eksikliği gibi nedenlerle bazı spot işlem çiftlerini de delist ediyor. Bu gelişmeler, yatırımcılar için yeni fırsatlar ve bazı varlıklar için veda anlamına geliyor.

  • USD-M BTC ve ETH: Bu sözleşmelerin minimum fiyat değişimi (tick boyutu) sırasıyla 0.1 ve 0.01 olacak. Maksimum kaldıraç oranı ise her ikisi için de 50x olarak belirlendi.
  • COIN-M BTC, ETH, BNB, ADA, LINK, BCH, XRP, DOT ve LTC: Bu sözleşmelerde ise minimum fiyat değişimi ve maksimum kaldıraç oranları şöyle:
    • BTC ve ETH: 50x kaldıraç, 0.1 ve 0.01 tick boyutu
    • BNB, BCH, LTC: 20x kaldıraç, 0.01 tick boyutu
    • ADA ve XRP: 20x kaldıraç, 0.0001 tick boyutu
    • LINK ve DOT: 20x kaldıraç, 0.001 tick boyutu

XRP ve ADA’da beklenti ne yönde?

XRP ve ADA fiyatları, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer altcoinlere kıyasla zayıf bir performans sergiliyor. Her iki kripto para birimi de şu anda düşük destek seviyelerinde işlem görüyor.

  • ADA, bir yıllık yükselişini neredeyse yarıya indirdi ve yakın zamanda 0.36 dolara kadar düştü. Şu anda neredeyse Aralık ayındaki boğa piyasası öncesi görülen düşük seviyeler olan 0.40 dolar civarında işlem görüyor. Ancak son 24 saat içinde %5’lik bir sıçrama, önümüzdeki haftalarda güçlü bir toparlanma umutlarını artırdı.
  • XRP ise yıllık en düşük seviyesine gerileyerek tüm kazanımlarını kaybetti. Şu anda 0.493 dolarda işlem gören XRP, kritik psikolojik destek seviyesinin altında seyrediyor. Son 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri ise sırasıyla 0.4773 dolar ve 0.5078 dolardı.

NOT, OMNI gibi kriptolar için de duyuru var

Son 24 saatlik vadeli işlem verileri, XRP ve ADA yatırımcılarının 28 Haziran’daki büyük opsiyon son kullanma tarihi nedeniyle karışık tepkiler verdiğini gösteriyor. Binance, esnek faizli Binance Borç Verme ve VIP Borç Verme hizmetlerine yeni kripto paralar ekledi. Yeni eklenen kripto paralar şunlar:

  • Esnek Faizli Binance Borç Verme: BounceBit (BB), ConstitutionDAO (PEOPLE), IO.NET (IO), Notcoin (NOT), Omni Network (OMNI), Starknet Token (STRK), Wormhole (W) ve zkSync (ZK)
  • VIP Borç Verme: BounceBit (BB), IO.NET (IO), Omni Network (OMNI) ve zkSync (ZK)

Binance, kullanıcıları korumak ve yüksek kaliteli bir ticaret piyasası sağlamak için periyodik olarak tüm listelenen spot işlem çiftlerini gözden geçiriyor. Düşük likidite ve işlem hacmi gibi faktörler nedeniyle seçili spot işlem çiftlerini silebiliyor. En son incelemelere göre, Binance aşağıdaki spot işlem çiftlerini 21 Haziran 2024 TSİ 06:00 itibarıyla silecek ve işlemleri durduracak:

  • BETA/BTC
  • SEI/TUSD
  • TIA/TUSD

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir